▲▲
Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

11ο Εαρινό Ράλι ΛΕ.Κ.Α.Μ – Ράλι Λιμνών, 14-15/03/2015
Το Δ.Σ. της ΛΕ.Κ.Α.Μ.
27/03/2015

Πάλι από τα Γρεβενά έλαβε εκκίνηση το 11ο Εαρινό - Ράλι Λιμνών της ΛΕΚΑΜ, που τουλάχιστον την πρώτη ημέρα, το Σάββατο 14 Μαρτίου, μόνο Εαρινό δεν ήτανε. Ξεκινήσαμε με βαρύ , συννεφιασμένο, χειμωνιάτικο καιρό από τα Γρεβενά, περί τα 40 πληρώματα και μέχρι το Μέτσοβο ακολουθήσαμε την πεπατημένη διαδρομή της προηγούμενης χρονιάς. Φέτος όμως η διαδρομή φάνηκε διαφορετική σε όλους μας.

Μετά από το Ζάκκα και το Περιβόλι, και τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές, ο δρόμος προς τη Βωβούσα και το Μέτσοβο σε τίποτε δεν θύμιζε "τις σιωπηλές πλαγιές, φορτωμένες με τα φύλλα τις οξιάς" , που συναντήσαμε πέρισυ.

Αν και η Περιφέρεια Ηπείρου έλαβε μέριμνα και είχε στείλει τα εκχιονιστικά συνεργεία, σε μεγάλο μέρος της διαδρομής χιόνιζε, ενώ όλο το τοπίο ήταν ντυμένο στα λευκά, και ακόμη μέρος της λίμνης πηγών του Αώου ήταν παγωμένο. Χωρίς απρόοπτα, ευτυχώς, φτάσαμε στο Μέτσοβο για ανασυγκρότηση και εν συνεχεία, από την παλαιά Εθνική οδό και με δύο ακόμη ειδικές διαδρομές φτάσαμε στο Ξενοδοχείο "Σεράϊ" στην Πολή των Ιωαννίνων, όπου και τερματίσαμε.

Η ποιότητα του Ξενοδοχείου, όπου φιλοξενήθηκε η διοργάνωση ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστή έκπληξη και μας άφησε όλους ανεξαιρέτως με τις καλλίτερες εντυπώσεις.

Την Κυριακή 15  Μαρτίου, με  αληθινά ανοιξιάτική λιακάδα και ευχάριστο καιρό, κατηφορίσαμε με τα κλασικά αυτοκίνητα στη λίμνη των Ιωαννίνων, όπου και τα εκθέσαμε.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην παραλία, στην παλιά πόλη intra muros, που περιβάλλεται από το κάστρο των Ιωαννίνων και να επισκεφθούν το νησάκι της λίμνης.

Το μεσημέρι, πίσω στο ξενοδοχείο "Σεράϊ". Εκεί μας περίμενε η ανάρτηση των αποτελεσμάτων, το γεύμα, με έναν ομολογουμένως εξαιρετικό μπουφέ και στην συνέχεια οι απονομές των επάθλων στους νικητές του αγώνα.

Οι νικητές του αγώνα για το 11ο Εαρινό Ράλυ είναι :

1ος Γενικής : Γεράσιμος Ηλιάδης -Κυριακή Νονότη με FERRARI MONDIAL του 1982

2ος Γενικής: Προκόπης Δούγαλης-Βασίλης Δούγαλης με MINI Cooper 850 του 1975 &

3ος Γενικής : Δημήτρης Μαυράκης-Κων/νος Μαυράκης με VW 1302 του 1970

Για να μεταφερθείτε στα αποτελέσματα της εκδήλωσης πατήστε εδώ

Ακόμη μία διοργάνωση της ΛΕΚΑΜ στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επετειακή περιήγηση, για τα 20 χρόνια της ΛΕΚΑΜ και με προορισμό την Αδριανούπολη, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.


Εκτύπωση στις 15/12/2018
Από την ιστοσελίδα ΛΕΚΑΜ Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας
lekam.gr/el/sx_printText.asp?textID=243