▲▲
Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

3η Περιήγηση της ΛΕ.Κ.Α.Μ. στην Καστανούσα του Ν. Σερρών, 17-05-2015
Το Δ.Σ. της ΛΕ.Κ.Α.Μ.
19/05/2015

Η Λέσχη των κλασσικών αυτοκίνητων Μακεδονίας "ΛΕ.Κ.Α.Μ." ολοκλήρωσε με επιτυχία την "3η περιήγηση κλασσικών αυτοκινήτων της" την Κυριακή 17/5/2015.

Η ώρα αναχώρησης είχε ορισθεί στις 10.30 το πρωί από τον χώρο στάθμευσης του πρώην Carrefour στην Δυτική έξοδο της πόλης με τελικό προορισμό το χωρίο Καστανουσσα Σερρών. Υπεύθυνος της διοργάνωσης ήταν ο κο Στέλιο Αντωνιάδη (Service Mercedes Αντωνιάδης-Προέκταση Μακρυγιάννη, στον Ευοσμο).

Διαδρομή που επέλεξε να κινηθούν τα αυτοκίνητα ήταν από την οδό Γιαννιτσών διαμέσου της οδού Μοναστηρίου να κατευθύνθουν στα Διαβατά και στην συνέχεια Νεοχωρούδα - Πεντάλοφο - Φιλαδέλφεια -Μεσαίο - Πετρωτό - Άγιος Παντελεήμων -Πεδινό - Γαλλικό - Κιλκίς - Λεβεντοχώρι - Μεταλλικό - Σταυροχώρι - Καλίνδρια - Χέρσο - Δροσάτο - Δοϊράνη - Μουριές - Σ.Σ Μουριες στάση για τον καφέ και στην συνέχεια διαμέσου της Αγίας Παρασκευής στο χωρίο  Καστανούσα για  Γεύμα κατά βούληση σε επιλεγμένη από την οργάνωση παραδοσιακή ταβέρνα.

Η ΛΕ.Κ.Α.Μ. θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το δραστήριο μέλος της κο Στέλιο Αντωνιάδη, ο οποίος σχεδίασε αυτήν της τόσο όμορφη διαδρομή και μερίμνησε για όλες τις λεπτομέρειες για τα καταπληκτικά εδέσματα και το φαγητό στο χωριό Καστανούσα του Ν. Σερρων. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τα πάρα πολύ δραστήρια μέλη μας που ήρθαν με τα τόσο ωραία και καλοσυντηρημένα αυτοκίνητα τους "Κινητά Μουσεία" και τίμησαν την 3η Περιήγηση της ΛΕ.Κ.Α.Μ. !!!!!!!


Εκτύπωση στις 15/12/2018
Από την ιστοσελίδα ΛΕΚΑΜ Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας
lekam.gr/el/sx_printText.asp?textID=247