Αγώνες Eκδηλώσεις, Νέα - Ανακοινώσεις

Περιήγηση ΛΕ.Κ.Α.Μ. – 18 κ 19 Νοεμβρίου 2023

Η ΛΕ.Κ.Α.Μ. διοργανώνει 2ήμερη εκδρομή, ψυχαγωγικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα στους νομούς Δράμας και Καβάλας. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18-19 Νοεμβρίου, με μια διανυκτέρευση στην πόλη της Δράμας. Η συγκέντρωση των αυτοκινήτων θα γίνει στην Δράμα στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου. Από εκεί μέσω της επαρχιακής οδού Δράμας – Καβάλας θα κατευθυνθούμε προς την Αδριανή όπου και θα κάνουμε μια στάση στο οινοποιείο Domaine Costa Lazaridi. Θα μας γίνει ξενάγηση στο οινοποιείο και έπειτα θα κατευθυνθούμε προς το εστιατόριο ΒΑΗΣ για φαγητό. Το υπόλοιπο της ημέρας θα είναι ελεύθερο για τα πληρώματα. Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου το πρωί θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο των Φίλιππων. Εκεί θα μας περιμένει έμπειρος ξεναγός ώστε να περιηγηθούμε μαζί του στον αρχαιολογικό χώρο, στο αρχαίο θέατρο, την Ρωμαϊκή αγορά αλλά και στο μουσείο. Το μεσημέρι θα συγκεντρωθούμε για φαγητό σε τοπικό εστιατόριο και έπειτα θα ξεκινήσουμε την επιστροφή στην βάση μας.

Το κόστος της εκδρομής είναι 120 ευρώ για κάθε πλήρωμα. Στο τίμημα περιλαμβάνεται η έκδοση ασφάλειας της εκδήλωσης, η ασφάλεια κάθε αυτοκινήτου, μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της Δράμας καθώς και η επίσκεψη-ξενάγηση στους Φιλίππους. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν πρόγραμμα οινογευσείας στο οινοποιείο με κόστος 10 ευρώ κατά άτομο(δοκιμασία λευκού-κόκκινου κρασιού και plateu τυριών). Σχετικά με το πρόγραμμα αυτό, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον είκοσι άτομα για να πραγματοποιηθεί.
Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδρομή μέχρι την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο info@lekam.gr.

Προτεινόμενο Πρόγραμμα Περιήγησης Νοεμβρίου :
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/11/23
-11.00 Συγκέντρωση των αυτοκινήτων στον χώρο ανάπλασης Δράμας.
-12.00 Αναχώρηση με προορισμό το Οινοποιείο ΛΑΖΑΡΙΔΗ.
-13.00 Άφιξη στο Οινοποιείο – Ξενάγηση.
-14.30 Αναχώρηση από το Οινοποιείο με προορισμό την Ταβέρνα ΒΑΗΣ.
-15.00 Άφιξη στην Ταβέρνα ΒΑΗΣ – Ακολουθεί Γεύμα.
-17.30 Αναχώρηση για το ξενοδοχείο.
-18.00 Άφιξη στο ξενοδοχείο ΚΟΥΡΟΣ- Ελεύθερος χρόνος.
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/11/23
-11.30 Αναχώρηση από το ξενοδοχείο με προορισμό τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.
-12.30 Άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων – Ακολουθεί ξενάγηση.
-14.30 Αναχώρηση από τους Φιλιππους με προορισμό παρακείμενη ταβέρνα.
-15.00 Άφιξη στην ταβέρνα – Ακολουθεί γεύμα.
-17.00 ΛΗΞΗ Εκδήλωσης – Ελεύθερη αποχώρηση.