Αγώνες Eκδηλώσεις

[UPDATE] 20ο ΕΑΡΙΝΟ RALLY, 2&3 Μαρτίου 2024

Η ΛΕΚΑΜ σας προσκαλεί στο 20ο ΕΑΡΙΝΟ RALLY ΛΕΚΑΜ που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Μαρτίου 2024 στις περιοχές των ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΜΕΤΣΟΒΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική πλατεία των Γρεβενών και τα πληρώματα με ενδιάμεση στάση το πανέμορφο Μέτσοβο θα καταλήξουν στα γραφικά Ιωάννινα όπου και θα διανυκτερεύσουν στο 5αστερο πολυτελές Ξενοδοχείο EPIRUS PALACE. Η συμμετοχή για το κάθε πλήρωμα ανέρχεται στα 150€ και περιλαμβάνει το διαφημιστικό πακέτο του αγώνα, διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και το γεύμα της απονομής. Επίσης υπάρχει δυνατότητα για τρίκλινο δωμάτιο στα 180€ καθώς και για τετράκλινο αλλά μόνο με κουκέτα στα 210€

Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει απαραίτητα να εξοφληθεί το κόστος συμμετοχής με κατάθεση στον λογαριασμό της ΛΕΚΑΜ, καθώς υπάρχει συγκεκριμένη διαθεσιμότητα δωματίων στο ξενοδοχείο και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράφεται ο συμμετέχων και ο αγώνας για τον οποίον πρόκειται. Επίσης το καταθετήριο πρέπει να αποσταλεί μαζί με την δήλωση συμμετοχής στο mail που αναφέρεται παρακάτω. Σημειώνουμε ότι για καταθέσεις από οποιαδήποτε τράπεζα εκτός της Eurobank που συνεργάζεται η ΛΕΚΑΜ, όλες οι τιμές προσαυξάνονται κατά 5€. Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο της ΛΕΚΑΜ κο Κουτουνίδη Νικόλαο στο 6971548878 ή τον Γενικό Γραμματέα της ΛΕΚΑΜ κο Παπαδόπουλο Νικόλαο στο 6947027204.

 

Πατήστε εδώ για την δήλωση συμμετοχής. Οι συμπληρωμένες δηλώσεις πρέπει να αποσταλούν με mail στο gsec@lekam.gr