Αγώνες Eκδηλώσεις

21ο Θερινό Rally ΛΕΚΑΜ – Εύβοια 22 – 24 Ιουνίου 2024

Tο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις 22, 23και 24 Ιουνίου το Δ.Σ. της ΛΕΚΑΜ ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς μια καταπληκτική εκδρομή – Ράλλυ στην πανέμορφη Βόρεια Εύβοια.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης με την ονομασία «ΘΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΛΕΚΑΜ 2024» έχει ως εξής :

1η ημέρα: Συγκέντρωση των πληρωμάτων στην Πλατεία Θερμοποτάμου στα Λουτρά Αιδηψού, όπου ο Δήμαρχο της Ιστιαίας-Αιδηψού κος Ιωάννης Κοντζιας θα καλωσορίσει τα πληρώματα, ετοιμάζοντας μια εντυπωσιακή υποδοχή.

Στις 12:30’ θα δοθεί η εκκίνηση του 1ου αυτοκινήτου με κατεύθυνση παραλιακά προς τον Άγιο Νικόλαο, τα μαγευτικά Γιαλτρα, τη Λιχάδα και τον Κάβο με την ονειρική θέα προς τα Λιχαδονησια.

Εκεί θα απολαύσουμε αφενός μεν τα πανέμορφα τοπία, αφετέρου δε θα γευτούμε τους παραδοσιακούς μεζέδες στα υπέροχα ταβερνάκια. Μετά την γαστρονομική θεραπεία, έχοντας πλήρη τα οπτικά μας ερεθίσματα από την θέα θα επιστρέψουμε στα Λουτρά της Αιδηψού, στο Ξενοδοχείο ΑΥΡΑ με θέα την θάλασσα.

Αφού κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για ανάπαυση, φρεσκαριστούμε , θα έχει ήδη βραδιάσει όλοι μαζί θα κατευθυνθούμε σε οργανωμένο κομβόι προς την πλατεία Ιστιαίας για μια στατική παρουσίαση των ιστορικών μας αυτοκινήτων από τις 21:00’ έως τις 23:30’. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε για την βραδινή μας ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας με θέα τη θάλασσα…..

2η ημέρα: Η μέρα μας ξεκινά από την πλατεία Θερμοποταμου στις 11:00’ προς το Πευκι. “Οργώνοντας” τη Βόρεια Ευβοια μέσα από τα ιστορικά καταπράσινα χωριά όπως τα Καμάρια, την Κερασιά, τον Όσιο Δαυίδ, τα Βασιλικά, την Αγία Άννα, τις Γουβες και άλλα πολλά χωριά που κατάφεραν να ξαναγεννηθουν με τη βοήθεια των ανθρώπων και της φύσης. Ας μην ξεχνάμε ευλογημένη γη…. όπου το βουνό συναντά τη θάλασσα τον ήλιο τον αέρα!!!

Στο άγαλμα του Ποσειδώνα του Αρτεμισίου – πιστό αντίγραφο του οποίου το πρωτότυπο φιλοξενείται στο εθνικό αρχαιολογικό μουσείο Αθηνών – θα συγκεντρωθούμε για την επιστροφή μας στα Λουτρά.

Το βραδάκι μετά από μια τόσο γεμάτη και υπέροχη μέρα μας περιμένει πολύ γλέντι και φαγητό μαζί με την απονομή των κυπέλλων. Η μεταφορά των πληρωμάτων από το ξενοδοχείο προς την ταβέρνα θα είναι μια έκπληξη για όλους μας εμπνευσμένη από το Δ.Σ. της ΛΕ.Κ. Α.Μ.

3η ημέρα: Ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης. Ο καθένας μας μπορεί να απολαύσει τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της περιοχής. Ενδεικτικά σας προτείνουμε : τον “Ταύρο των Ωρεών” ένα ολόγλυφο ανάθημα φυσικού μεγέθους κατασκευασμένο από λευκό πεντελικό μάρμαρο με βάρος περίπου 5 τόνων, το μνημείο φωτιάς στην Ιστιαία που θυμίζει την καταστροφική φωτιά του 2021, το άγαλμα του Ηρακλή στην πλατεία Θερμοποτάμου στα Λουτρά που εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Γιάννη Κοντζια σε συνεργασία με τον Ευστάθιο Αναγνώστου ο οποίος διακόσμησε την πλατεία με ιστορικές φωτογραφίες της περιοχής και ότι άλλο θα δώσει ικανοποίηση….

Απολαύστε επίσης τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών λουτρών στις φημισμένες “γούρνες “αλλά και τις μοναδικές παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά αλλά και τα εξαίσια μεζεδάκια που ερεθίζουν τον ουρανίσκο και το γαστροοισοφαγικό μας σύστημα !

Ενημερώνουμε ότι:
1) Το Δ.Σ. της ΛΕΚΑΜ – Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (Official) μετά από συνεννόηση με την διεύθυνση του Ξενοδοχείου “ΑΥΡΑ”, δίδει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα της χρήσης με τα ιαματικά νερά της πισίνας εντελώς δωρεάν, το πρωί από ώρα 07:00 έως 09:00’ π.μ. και το απόγευμα από ώρα 17:00’ έως 18:00’

2) Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη ανέρχεται στο ποσόν των 200,00 € για δίκλινο δωμάτιο, στα 240,00 € για τρίκλινο δωμάτιο και επί πλέον δίκλινο δωμάτιο συνοδείας (2 άτομα -δίκλινο δωμάτιο) εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα στα 150,00€. Την δήλωση συμμετοχής θα την βρείτε εδώ.
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, ΓΕΥΜΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΕΞΟΔΑ (πινακίδες, νούμερα, ασφάλιστρα αναμνηστικά κλπ) ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

3) Η Υποβολή των Αιτήσεων Συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 14.06.2024 στις 18:00’, είτε με e-mail στο info@lekam.gr, αφού γίνει η κατάθεση του ποσού για την συμμετοχή στον λογαριασμό της ΛΕΚΑΜ EUROBANK IBAN GR 8902602570000240100642831 (Παράκληση ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑ ΟΔΗΓΟΥ), είτε με τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο κο Στυλιανό Μιμηκόπουλο στο 6937054892 ή στον Γ.Γ. κο Νικόλαο Παπαδόπουλο με τηλέφωνο το 6947027204

4) Υπενθυμίζεται επίσης η Συγκέντρωση των πληρωμάτων θα είναι το Σάββατο 22.06.2024 στην Πλατεία Θερμοποτάμου στα Λουτρά Αιδηψού, όπου ο Δήμαρχο της Ιστιαίας-Αιδηψού κος Ιωάννης Κοντζιας θα καλωσορίσει τα πληρώματα, ετοιμάζοντας μια εντυπωσιακή υποδοχή και η ΕΚΚΙΝΗΣΗ θα είναι στις 12:30 από την ίδια ΠΛΑΤΕΙΑ.

Σας περιμένουμε όλους!!

Με αγάπη,

Το Δ.Σ. της Λέσχης Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας.